Ο Adam είναι ένα μαύρο Λαμπραντόρ που έχει αλλεργία στους ανθρώπους! Όσο παράξενο κι αν μας ακούγεται, πρόκειται για αληθινή ιστορία.
Για αρκετούς μήνες το κουτάβι υπέφερε από δερματικούς ερεθισμούς και πληγές που προκαλούσε το ίδιο στον εαυτό του, μιας και συνεχώς ξυνόταν και δάγκωνε το σώμα του.Η Robin Herman, που τον πήρε υπό την προστασία της, αφού τον φρόντισε και του προσέφερε κάθε είδους περίθαλψη και ενώ η υγεία του έδειχνε να βελτιώνεται, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα του ζώου. Έτσι, πήγε τον Adam στον κτηνίατρο, ο οποίος μετά από εξετάσεις αίματος είπε στην κοπέλα ότι ο σκύλος υπέφερε από... αλλεργία στους ανθρώπους. Η Robin αρχικά πίστεψε πως ο γιατρός τής έκανε πλάκα, όμως της εξήγησε πως ο Adam είναι αλλεργικός στο ανθρώπινο δέρμα και στα νεκρά κύτταρα του δέρματος που πέφτουν από το σώμα, και αυτό ήταν που έκανε τον σκύλο να νιώθει κάψιμο και να ξύνεται συνεχώς.
Η κοπέλα, πάντως, έψαξε και βρήκε έναν γιατρό που μπορεί να αντιμετωπίσει την ασθένεια του τετράποδου φίλου της, παρέχοντάς του μια ανοσοθεραπεία, κατά την οποία θα κάνει ενέσεις στον σκύλο με τη σύσταση διαφόρων ανθρώπινων αλλεργιών, ώστε σιγά σιγά ο οργανισμός του να συνηθίσει και να σταματήσει να αντιδράει έτσι. Η Robin δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τις προσπάθειες για την ανακούφιση του Adam, ενώ ο μικρός σκύλος είναι αναγκασμένος να φοράει ένα μεγάλο λευκό κολάρο, σαν πολύφωτο, για να μην ξύνεται.


Πηγή:E-Radio.gr Daily 

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!