«Στο μόνο που είχε δίκιο η Μπακογιάννη είναι η ηλικία του...
Μητσοτάκη, στα υπόλοιπα ας μην του μοιάσω» είπε για την επίθεση που του εξαπέλυσε η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔΣυνέχεια στις δηλώσεις του περί «γκαντεμιάς» του Μητσοτάκη που τον κάνει να μην θέλει να εγκατασταθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, έδωσε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, όταν δήλωσε πως θα κάνει αγιασμό στο γραφείο.  

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σχολιάζοντας τα όσα του είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, ζήτησε να «έρθει ο Ιερώνυμος, να πει όλες τις ευχές, να μην τις καταπιεί, να φύγει η κατάρα», μιλώντας σήμερα στον Alpha.

Για τη φράση που του απυήθυνε η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ στη Βουλή, όταν του είπε: «Να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του», ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Στο μόνο που είχε δίκιο η Μπακογιάννη είναι η ηλικία του Μητσοτάκη, στα υπόλοιπα ας μην του μοιάσω», και συνέχισε: «Έχουμε γραφείο, αλλά είναι του Μητσοτάκη, χρειάζεται σοβαρός αγιασμός, να μη μας πιάσει η κατάρα».


tro-ma-ktiko

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!