Στον εντοπισμό του τούνελ που χρησιμοποίησε για να διαφύγει ο γνωστός Μεξικανός βαρώνος της κοκαΐνης,
Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν, το οποίο χρησίμευε για τη μεταφορά του «εμπορεύματος» από το Μεξικό στις ΗΠΑ, προχώρησε η αστυνομία, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της οργάνωσης οι οποίες προκαλούν σοκ, ενώ συνελήφθησαν και 16 μέλη του καρτέλ Σιναλόα, τα οποία βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.
Μετά από έρευνα και αξιοποίηση των πληροφοριών που υπήρχαν, η αστυνομία «ξεσκέπασε» το υπόγειο τούνελ που χρησιμοποιούσε το καρτέλ, το οποίο διέσχιζε μία απόσταση μισού μιλίου, ενώνοντας τη μεξικανική πόλη Τιχουάνα, με τις ΗΠΑ!
Στο τούνελ είχαν κατασκευαστεί ράγες για να μεταφέρονται με βαγόνια τα ναρκωτικά, ενώ υπήρχε ένα πλήρες ηλεκτροδοτούμενο σύστημα, καθώς και δεκάδες γεννήτριες.
Στις εγκαταστάσεις εντοπίστηκαν αποθήκες, μέσα στις οποίες ήταν τοποθετημένοι σε συσκευασίες περισσότεροι από 10 τόνοι κάνναβης!
Το τούνελ διέθετε μεταλλικά στηρίγματα, ώστε να αποφεύγεται η κατάρρευση, καθώς και πλήρη εξαερισμό, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα, προφανώς λειτουργώντας και ως καταφύγιο σε περίπτωση ανάγκης.
Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:
drug1
drug2
drug3
drug4
drug5

apocalypsejohn

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!