Οι περισσότεροι όταν φαντάζονται το σπίτι των ονείρων τους σκέφτονται τεράστιες επαύλεις, με 150 δωμάτια και 100 μπάνια (το λιγότερο), αίθουσες δεξιώσεων, πισίνες εσωτερικές και εξωτερικές, γήπεδα μπάσκετ και τένις και πολλά άλλα..
 Εντάξει είμαι υπερβολική το ξέρω! Αλλά ο κύριος που ακολουθεί αρκείται σε πολύ πολύ λιγότερα που όμως εμένα προσωπικά με έκαναν να ζηλέψω!!

Ο εν λόγω κύριος είναι ο Steve Areen, ο οποίος με τη βοήθεια ενός φίλου του, του γαμπρού του και πολύ προσωπική δουλειά έκτισε το σπίτι των ονείρων του στη μέση της Ταϊλάνδης σε 6 εβδομάδες και με μόνο 9000 δολάρια! Ο σκελετός συγκεκριμένα του κόστισε μόλις 6000 δολάρια ενώ χρησιμοποίησε άλλες 3000 για την επίπλωση και τη διακόσμηση! Μπορεί βέβαια τα υλικά στην Ταϊλάνδη να είναι πιο φθηνά και να μείωσαν το κόστος, παρόλα αυτά, το γούστο και το μεράκι που πρόσθεσε κατά την κατασκευή του σπιτιού των ονείρων του ήταν αρκετά για να φτιάξει ένα μικρό παλατάκι!!

Για να κατασκευαστεί το σπίτι χρησιμοποιήθηκαν τσιμεντόλιθοι και τούβλα, καθώς και κάποια φυσικά υλικά.

Το σπίτι είναι γεμάτο παράθυρα για να μπαίνει άπλετο το φυσικό φως κάνοντάς το ένα με τη φύση!

Στο εξωτερικό του σπιτιού, ο Steve πρόσθεσε σκαλιά μέχρι την οροφή, για να μπορεί να ανεβαίνει στην οροφή όποτε το θέλει!Στο εσωτερικό του σπιτιού όλα είναι φυσικάΤο ντουζ είναι αυτό το μεγάλο μωσαϊκό που βλέπουμε πιο κάτωΚαι ο νιπτήρας είναι φτιαγμένος από μπαμπού και άλλα φυσικά υλικάΑν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, επισκεφτείτε την σελίδα του εδώ.

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!