Δημοσκόπηση που αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ώρες καταγράφει ξεκάθαρο προβάδισμα του ΟΧΙ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε Το ΧΩΝΙ.gr!
Αν και η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου (δηλαδή έχει ενσωματώσει ψήφους πολιτών με τις τράπεζες κλειστές) το προβάδισμα του ΟΧΙ είναι σαφές. Μάλιστα - και αυτό είναι εντυπωσιακό και ενδεικτικό του ότι ο ελληνικός λαός δεν πτοείται από το κλίμα τεχνητής τρομοκρατίας - οι ψήφοι της 30ης Ιουνίου δείχνουν αυξητική τάση στα ποσοστά του ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα προηγείται με 14,5 μονάδες από το μνημονιακό ΝΑΙ: 

51,5%διαλέγουν ΟΧΙ, 

37% ναι ενώ το 11.5%  δηλώνει αναποφάσιστο.

Ο κόσμος δείχνει ότι θα είναι παρών στις κάλπες αφού το 90% δηλώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στη δημοσκόπηση.
Βάσει του υπόλοιπου ερωτηματολογίου, οι περισσότεροι πολίτες κρίνουν ότι είναι σωστή η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ενώ η σημαντική πλειοψηφία των συμμετεχόντων κρίνει ότι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους Θεσμούς ήταν ένας έντιμος συμβιβασμός.
Στην ερώτηση ποια ήταν η επιδίωξη των δανειστών στη διαπραγμάτευση, οι μισοί κρίνουν ότι είχαν στόχο να ρίξουν τη κυβέρνηση Τσίπρα ή να δώσουν ένα τιμωρητικό παράδειγμα σε άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου με έντονα οικονομικά προβλήματα.
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο το 20% εκτιμά ότι οι δανειστές ήθελαν να προωθήσουν μεταρρυθμίσεις με στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
Η δημοσκόπηση συνοδεύεται και από γκάλοπ πρόθεσης ψήφου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μικρή πτώση στη δύναμη του ενώ πτώση... καταφέρνει να έχει και η ΝΔ του Σαμαρά. Οι ΑΝΕΛ παραμένουν σταθεροί στα ποσοστά τους (όπως και το Ποτάμι) ενώ ΠΑΣΟΚ, κκε, Χρυσή Αυγή έχουν πτώση.

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!