Αν τα αεροπορικά ταξίδια, σας κουράζουν και δεν σας προσφέρουν καμία ευχαρίστηση, τότε ίσως οι παρακάτω 6 αεροπορικές σουίτες να σας αλλάξουν γνώμη για την εμπειρία του ταξιδιού...

Αυτές είναι 6 εταιρείες που με το αντίστοιχο ποσό θα κάνουν την πτήση σας, ονειρεμένη και καλύτερη και από τη διαμονή στο διαμέρισμά σας ή σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.
Japan Airlines
JAL SKY SUITE/Japan Airlines
Η Sky Suite 777 της αεροπορικής εταιρείας Japan Airlines είναι καταπληκτική. Το κρεβάτι περιλαμβάνει διπλής όψης κλινοσκεπάσματα σε περίπτωση που προτιμάτε μια πιο σταθερή επιφάνεια.
Singapore Airlines
SIA FIRST A380 SUITE pdt-suites-4
Μια από τις καλύτερες αεροπορικές του κόσμου. Έχει κανονικά κρεβάτια, LCD τηλεοράσεις και όλη τη φροντίδα που πρέπει να έχουν οι πελάτες που ταξιδεύουν στις σουίτες της.
Emirates
Emirates A380 First Class Private Suite/Emirates
Πλήρως εξοπλισμένο μίνι μπαρ, καθρέφτες και πρόσβαση σε σπα είναι μόλις μερικές από τις παροχές της Εmirates, η οποία ξέρει πώς να ταυτίζεται με τον όρο πολυτέλεια.
Etihad
Etihad First Apartments/Etihad Airways
Θα μπορούσε να είναι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, Έχει δικό του μπάνιο με ντους, κρεβατοκάμαρα και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ. Είναι μάλλον ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην εμπειρία μιας πτήσης με ιδιωτικό τζετ.
Asiana Airlines
The first-class suites.
Αυτές οι σουίτες είναι από τις πιο κομψές που θα δείτε. Οι αεροσυνοδοί με πολλαπλά καθήκοντα ψυχαγωγίας (συμπεριλαμβανομένων της εκτέλεσης μαγικών κόλπων) βρίσκονται στην κορυφή της εξυπηρέτησης.
Air France
Air France La Première Cabine/Air France
Oι 70 σουίτες θα κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και το κόστος δημιουργίας τους λέγεται πως έφτασε τα 75 εκατ. $, Συνεπώς τα κρεβάτια του Sofitel και δείπνο από βραβευμένο μενού είναι τουλάχιστον αναμενόμενα.

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!