Πραγματικά απορούμε με το τι σκεφτόντουσαν οι μάστορες που έκαναν αυτά τα λάθη.
Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αστεία και πείτε μας ποιο σας άρεσε περισσότερο.
thehomeissue_lathos06
Η δουλειά πάντως γίνεται...
Τώρα αυτό να το σχολιάσουμε ή τσάμπα θα ξοδέψουμε μελάνι (που λέει ο λόγος); Δύο διακόπτες ο ένας πάνω στον άλλον προφανώς δεν έγιναν για εξοικονόμηση χώρου. Δεν μπορούμε να φανταστούμε, όμως, ούτε για ποιο λόγο έγιναν.
thehomeissue_lathos07
Λίγο ακόμα και θα άνοιγαν...
Μπορεί σε μια μικρή κουζίνα το πρόβλημα του χώρου να είναι σημαντικό και ο ιδιοκτήτης της να ψάχνει τρόπους να το λύσει, αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος που έφτιαξε τα συρτάρια έκανε πολλές κοπάνες στο μάθημα της Αριθμητικής στο σχολείο. Δεν νοείται αλλιώς τόσο λάθος στο μέτρημα!
thehomeissue_lathos08
Μόνο μηχανάκι μπορεί να βγει από αυτό το γκαράζ...
Αγαπάμε πολύ τη φύση και είμαστε υπέρ της δεντροφύτευσης αλλά ίσως στην περίπτωση αυτή το δέντρο θα έπρεπε να βρίσκεται λίγο προς το πλάι από την είσοδο του γκαράζ. Μάλλον οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αυτού είναι τόσο οικολόγοι που δεν τους νοιάζει αν δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο τους το γκαράζ. Ή έχουν μόνο μηχανές.
thehomeissue_lathos05
"Μια δουλειά σε έβαλα να κάνεις", είναι σαν να ακούμε την γυναίκα να λέει στον σύζυγό της.
Αυτό το λάθος σίγουρα δεν το έκανε μάστορας αλλά κάποιος του σπιτιού που πήγε στο μαγαζί να πάρει ένα χερούλι και πήρε αυτό που του άρεσε χωρίς να σκεφτεί αν ταιριάζει στην πόρτα του. Φανταζόμαστε τι κατσάδιασμα θα έφαγε μετά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Βέβαια, δεν παρέλειψαν να το τραβήξουν και μια φωτογραφία και να το ανεβάσουν στο internet.
thehomeissue_lathos03
Πόση διαφορά μπορεί να κάνει μια πόρτα σε ένα σπίτι...
Eδώ λείπει μια πόρτα. Παρόλο που η συγκεκριμένη είσοδος είναι σχεδόν τέλεια, δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας μα κανένας τρόπος για να μπουν οι ιδιοκτήτες στο σπίτι.
thehomeissue_lathos09
Τώρα μάλιστα, το πρόβλημα λύθηκε στο λεπτό!
Εδώ τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται. Η πόρτα της τουαλέτας έβρισκε στην λεκάνη λόγω κακού αρχικού σχεδιασμού και επομένως έπρεπε να γίνει κάτι για να μπορεί να ανοίγει. Η λύση βρέθηκε και η πόρτα κόπηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να ανοίγει.
thehomeissue_lathos02
Τα πράγματα είναι δύσκολα...
Το ατύχημα είναι ζήτημα δευτερολέπτων και δεν ξέρουμε μήπως συνέβη κιόλας αμέσως μετά το τράβηγμα της φωτογραφίας. Ο άνθρωπος για να κάνει τη δουλειά του στερέωσε την σκάλα όπως να’ναι.
thehomeissue_lathos01
Η ηλεκτροπληξία είναι πραγματικά θέμα χρόνου.
Ένα είναι το μάθημα που πρέπει να μάθει αυτός που έφτιαξε το συγκεκριμένο σπίτι: Νερό και ηλεκτρισμός δεν πάνε μαζί. Αν και αυτό το τελευταίο δεν είναι καθόλου αστείο. Δεν παίζουμε με το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!