Πραγματικά έργα τέχνης- Δείτε τις φωτογραφίες


Η λεγόμενη street art σε όλο τον κόσμο έχει στόχο να δώσει χρώμα, ζωή και νόημα στους τσιμεντένιους τοίχους των μεγαλουπόλεων. Λίγοι όμως καλλιτέχνες τα καταφέρνουν τόσο καλά όσο οι παρακάτω, που μετατρέπουν τους τοίχους στον υπέροχο καμβά των τρισδιάστατων δημιουργιών τους, δημιουργίες που μοιάζουν να ξεπηδούν μέσα από τα κτήρια.
Από τη Λουϊζιάνα έως τη Λισαβόνα οι καλλιτέχνες αυτοί έχουν πολλά κόλπα στο τσεπάκι τους για να «μπερδέψουν» τα μάτια μας και να κάνουν το αδύνατο να φανεί δυνατό.
Έργο των Γάλλων TSF στο Παρίσι
graff17graff18graff19
Ο καμβάς του Ιρανού Mehdi Ghadyanloo είναι ο ουρανός
graff15graff1
Η Alexis Facca δημιουργεί στις Βρυξέλλες
graff2graff3graff4
Δεν ξέρουμε πολλά για τον Γάλλο υπερρεαλιστή street artist ΜΤΟ αλλά το έργο του είναι εντυπωσιακό
graff5graff6
Το παρακάτω έργο του τιτλοφορείται «No art for poor kids» και αναδεικνύει την κατάσταση στο σχολείο Jose de Diego το οποίο δεν διαθέτει πόρους για την πρόσληψη δασκάλου εικαστικών και τα παιδιού στερούνται την πρόσβαση στην τέχνη
graff7
Ο Sergio Odeith δημιουργεί στις «σκοτεινές γωνιές» της Πορτογαλίας
graff8graff9graff16
Έργα του Replete θα δείτε στο Leeds. Ο άνθρωπος που δούλεψε για μια δεκαετία ως video game artist εξερευνά πλέον τη street art και εκφράζεται μέσω αυτής.
graff12
Χρησιμοποιεί διάφανη μεμβράνη την οποία τοποθετεί σε πολλά επίπεδα πριν τη βάψει και δημιουργήσει τα δυστοπικά έργα του
graff13graff14
Ο Ιταλός Manuel Di Rita- aka Peeta- γεννήθηκε στη Βενετία και άρχισε το γκράφιτι το 1993. Αντλεί την έμπνευσή του από την Ιρακινή αρχιτέκτονα Zaha Hadid.
graff10graff11

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!