Πεθερό του θέλει να κάνει τον Μπαράκ Ομπάμα ένας Κενυάτης δικηγόρος, και μάλιστα του προσφέρει μια ιδιαίτερη προίκα, για το χέρι της κόρης του.
 
Ο δικηγόρος πρότεινε στον Αμερικανό πρόεδρο να του προσφέρει 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες προκειμένου να παντρευτεί την 16χρονη κόρη Μαλία Ομπάμα.
Ο νεαρός δικηγόρος Φέλιξ Κιπρόνο εξήγησε στην εφημερίδα The Nairobian ότι «ενδιαφέρεται» για τη Μαλία από το 2008. Την εποχή εκείνη ο κ. Ομπάμα δεν ήταν ακόμη πρόεδρος, καθώς ήταν σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία του, ενώ η μεγαλύτερη κόρη του ήταν μόλις 10 ετών.
«Για να σας τα πω όλα, δεν έχω βγει με καμία από τότε και δεσμεύτηκα να της είμαι πιστός. Το είπα στην οικογένειά μου και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν» προκειμένου να μαζευτεί το «τίμημα» για τη νύφη, συνέχισε.
Ο Φέλιξ ζει με την ελπίδα ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συνοδεύεται από τη Μαλία όταν θα επισκεφθεί την Κένυα, τον Ιούλιο, καθώς σχεδιάζει να ζητήσει τότε το χέρι της!
Ο πατέρας του προέδρου των ΗΠΑ ήταν Κενυάτης ενώ η γιαγιά του, η οποία έχει ξεπεράσει τα 90, ζει ακόμη και σήμερα στο Κογκέλο, στη δυτική Κένυα. «Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι μ' ενδιαφέρουν τα χρήματα της οικογένειας Ομπάμα, όμως δεν συμβαίνει αυτό. Η αγάπη μου είναι αληθινή», διαβεβαίωσε ο Φέλιξ.
Τέλος, πρόσθεσε ότι θέλει «να ζήσει απλά» αν καταφέρει τελικά να κερδίσει τη Μαλία. «Θα της μάθω πώς να φροντίζει τις αγελάδες, να μαγειρεύει το ουγκάλι (είδος χυλού από καλαμπόκι) και να ετοιμάζει το μουρσίκ (παραδοσιακό ξινόγαλα) όπως όλες οι γυναίκες (της φυλής) Καλεντζίν», διευκρίνισε. Μια χαρά δηλαδή για την κόρη του Ομπάμα, τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!