Υποβρύχιες πόλεις και 3D σπίτια, θα ελαφρύνουν το βάρος του υπερπληθυσμού και θα βοηθήσουν στην έλλειψη χώρου στο εσωτερικό των πόλεων.
Κάπως έτσι θα ζουν οι επόμενες γενιές μετά από 100 χρόνια από τώρα, σύμφωνα με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Κτίρια με το δικό τους μικροκλίμα και πόλεις που θα χτίζονται στον ουρανό, είναι επίσης μεταξύ των καταπληκτικών κατορθωμάτων των μελλοντικών μηχανικών που προβλέπεται από την επιστημονική ομάδα, στην οποία περιλαμβάνονται ο Rhys Morgan, διευθυντής μηχανικής και εκπαίδευσης στη Βασιλική Ακαδημία Μηχανικών στο Λονδίνο, ο βραβευμένος αρχιτέκτονας Arthur Mamou -Mani και Toby Burgess και η πολεοδόμος Linda Aitken.
http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/150526144823-future-city-cliffs-of-dover-exlarge-169.jpg
Αλλά δεν είναι μόνο το γεγονός, ότι οι αυριανοί αρχιτέκτονες εξακολουθούν να ανεβαίνουν προς τα σύννεφα, οικοδομώντας όλο και ψηλότερα, όσο η μηχανική το επιτρέπει, αλλά επίσης ότι θα αρχίσουν να σκάβουν βαθιά κάτω από το έδαφος. Η επιτροπή πρότεινε οι μελλοντικές πόλεις να διαθέτουν απίστευτες υπόγειες πολυεπίπεδες δομές. Αυτό θα είναι η λύση για περιοχές υψηλής πυκνότητας, όπως το Λονδίνο, που θα διευκολύνει την έλλειψη αστικού χώρου πάνω από το έδαφος.
Εν τω μεταξύ, οι πολίτες του μέλλοντος θα διαθέτουν απίστευτες γέφυρες που θα συνδέουν τις πόλεις, σύμφωνα με τους μηχανικούς.
http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/150526144847-future-city-london-urban-farms-super-169.jpg
Θέλετε να πατήσετε στον πλανήτη Άρη γρήγορα; Κανένα πρόβλημα! Οι ειδικοί προβλέπουν ότι τα διαστημόπλοια θα είναι κοινός τόπος για τις μελλοντικές γενιές.
Οι προβλέψεις τους σε μεγάλο βαθμό επικεντρώνονται στην αρχιτεκτονική με βάση το νερό και στα σύγχρονα ζητήματα, όπως ο υπερπληθυσμός, η υπερθέρμανση του πλανήτη και η άνοδος της στάθμης της θάλασσας σε μια νέα εκπομπή που θα ονομάζεται « Impossible Engineering».

Περιμένουμε το σχόλιό σου!!!